Home

Best Sellers

Promosi Hebat MyCyberSale SHY

Promosi Hebat MyCyberSale SHY

Jika anda masih mencari barang kelengkapan untuk majlis anda, anda wajib datang ke kedai kami. Kenapa? Sebab kami sedang mengadakan sales besar-besaran sempena MYCyberSale.

Potongan sebanyak 30 hingga 50 peratus dari harga asal untuk semua jenis barang yang kami ada, dengan syarat anda kena daftar sebagai ahli member kami. Dengan hanya RM15 (daftar ahli setahun) anda dapat menikmati potongan harga yang sangat hebat dari SHY. Sangat berpatutan!

Antara barang yang kami ada seperti paper bag untuk door gift, bunga telur, dulang untuk hantaran, hiasan untuk hantaran, bunga, reben, dan macam-macam lagi.

Anda boleh tengok gambar di bawah. Kami hanya masukkan sedikit sahaja. Jika anda berminat nak tengok lebih banyak, anda boleh layari di laman web kami saranghaeyo.com atau anda boleh datang di kedai kami bertempat di P6, Block C GM Klang.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda dapatkan tawaran hebat ni okay! Ingat promosi ni berakhir pada 09sept(Ahad). Ambil peluang ini untuk jimatkan duit poket anda!

Jika anda berminat nak tengok lebih banyak, anda boleh layari di laman web kami saranghaeyo.com atau anda boleh datang di kedai kami bertempat di P6, Block C GM Klang.

Leave a Reply